Autor Tema: Reportaža o službenom događaju  (Posjeta: 3242 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

A.S.

• Stari član
Reportaža o službenom događaju
« u: Veljača 02, 2014, 09:36:51 poslijepodne »
pokušaj I
Znači koncert izuzetno glasnog benda iz Zg u lipom nam Šibeniku. Naravno da nastaje problem kad iman cca 20 slika a triba ispričat priču sa samo 7000 riči....
Ovo je moj pokušaj odabira :)
« Zadnja izmjena: Studeni 07, 2014, 10:16:56 prijepodne od Joško Ćurković »

A.S.

• Stari član
Odg: Reportaža o službenom događaju
« Odgovori #1 u: Veljača 02, 2014, 09:42:19 poslijepodne »
A ovde su još neke slika koje su izostavljene zbog problema sa veličinom txt-a

[privitak je izbrisao admin]
« Zadnja izmjena: Studeni 07, 2014, 10:17:43 prijepodne od Joško Ćurković »

Joško Ćurković

• Administrator
  • Istaknuti član
    • Fotografija - Joško Ćurković
« Odgovori #2 u: Veljača 03, 2014, 03:25:03 poslijepodne »
Iz ovih fotografija izabrao bih: 1; 11 i 12 kao slike koje bi mogle biti dio ove reportaže. Fotografije: 11 i 12 prenose informaciju uz zadovoljavajuću likovnu komponentu. Sliku pod brojem: 1 odabrao sam jer je jedina koja donekle oslikava prostor. Ostale fotografije nisu dovoljno "rječite", ili predstavljaju varijaciju na već odabrani motiv. Uspio si u određenoj mjeri prenijeti ono što se događalo na pozornici, ali jako nedostaju fotografije koje bi pokazale što se zbivalo oko pozornice. Primjećujem da si uz informativni koristio i emocionalni pristup. Uz detalj, izoliranu dubinsku oštrinu , low key efekt, tu je i pokretna neoštrina. Sve bih te primjere okarakterizirao kao dobar pokušaj, ali niti jedna od tih fotografija nema potrebnu kvalitetu da bi postala dio reportaže.
Ako imaš snimljene fotografije koje bi mogle opisati ono što još nedostaje ovoj reportaži - priloži ih, ako ne - morat ćeš ponoviti vježbu s nekim drugim događajem.

« Zadnja izmjena: Studeni 07, 2014, 10:20:54 prijepodne od Joško Ćurković »

A.S.

• Stari član
« Odgovori #3 u: Veljača 03, 2014, 06:50:03 poslijepodne »
Problem prostora, tj moj problem s prostorom..... Prostor se sastoji od dva djela, dio di se nalazi šank i dio di je održavan koncert, i to su dva svijeta. Atmosfera koncerta nije u ovom prostoru di su svjetlosni uvjeti koliko toliko dobri. "Koncertni dio" je bunar sa intezivno zelenim i crvenim direktnim svjetlom na bini. Znači slika 2 je prostor di se koncert održava... Ovaj dio o "dobrom pokušaju ani nepotrebnoj likovnoj kvaliteti" bi ja da mi malo bolje objasnite tj detaljnije. Ako je zgodnije mogu donit slike na predavanja pa da ih proletimo.
Naravno da nisan očekiva da će ovaj rad zadovoljit vježbu :)
« Zadnja izmjena: Studeni 07, 2014, 10:22:22 prijepodne od Joško Ćurković »

Joško Ćurković

• Administrator
  • Istaknuti član
    • Fotografija - Joško Ćurković
« Odgovori #4 u: Veljača 03, 2014, 09:58:05 poslijepodne »
Bilo bi dobro da poneseš fotografije na predavanje, pa se možemo detaljnije porazgovoriti o svakoj slici.
« Zadnja izmjena: Studeni 07, 2014, 10:22:57 prijepodne od Joško Ćurković »