Autor Tema: Izložbeni komplet - Luka Ištuk  (Posjeta: 2860 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Luka Ištuk

• Stari član
Izložbeni komplet - Luka Ištuk
« u: Lipanj 08, 2013, 05:10:00 poslijepodne »
Moj izložbeni komplet je spreman, barem koliko ja mislim da je OK. Tema mog izložbenog kompleta bila je pogled na Split iz visina, pokušao sam koristiti dva načina moj pristup fotografiji i nekakav amaterski kakav većina vidi. Fotografije su snimljene sa zvonika sv. Duje jer mi se činilo kao najbolji odabir za izdvojiti detalje za staru gradsku jezgru.
« Zadnja izmjena: Studeni 09, 2014, 10:07:32 prijepodne od Joško Ćurković »

Joško Ćurković

• Administrator
  • Istaknuti član
    • Fotografija - Joško Ćurković
Odg: Izložbeni komplet - Luka Ištuk
« Odgovori #1 u: Lipanj 08, 2013, 08:44:18 poslijepodne »
Radovi koje prilažeš su već na prvi pogled dosta šaroliki.
Navodiš u tekstu da daješ dva pogleda na jednu temu, nazovimo je Split - odozgo. Svoj i nekakav amaterski. Pretpostavljam da ti se treća vježba mota po glavi, ali za takav pristup zaista nema potrebe. Zadrži se na "svom" pristupu, jer pretpostavljam da fotografije: "P6070124" i "P6070127" ulaze u tu kategoriju. Obje fotografije nude zanimljivu perspektivu na određeni arhitektonski detalj, te predstavljaju dobru podlogu za nastavak snimanja u tom smjeru.
Ostale fotografije se ničim posebnim ne izdvajaju. Možda fotografija "P6070121" je zanimljiva kao ideja, ali realizacija je nedovoljno precizna.
Za prezentiranjem simbola, poput zastave i križa, u ovom radu ne trebaš težiti.

Moj savjet je da pokušaš iz dvije, gore navedene fotografije, razviti ostatak izložbenog kompleta.

« Zadnja izmjena: Studeni 09, 2014, 10:09:42 prijepodne od Joško Ćurković »