Tehnološke vježbe 2 > Tehnološke vježbe 2
Dokument II - Kate Ševo
Kate Ševo:
Poštovani, postavljam dvije fotografije za vježbu Dokument II:
1) događaj na informativan način
2) događaj na emotivan način
Joško Ćurković:
Prva fotografija u potpunosti odgovara traženom zahtjevu. Dovoljno je čitljiva i informativna. Druga fotografija je tako-tako. Volio bih čuti vaše objašnjenje zašto ovu fotografiju smatrate emotivnim prikazom istog događaja.
Kate Ševo:
Odabrala sam drugu fotografiju jer sam bila uvjerena da treba iz prve scene prikazati neki dio pobliže (ovo je reakcija okupljenih), ali sad ustvari shvacam da sam bila u krivu i mislim da mogu odabrati neki drugi dio tog dana koji bolje odgovara traženom, jer to sve spada pod isti događaj. Postavljam drugu fotografiju za vježbu:
Joško Ćurković:
Nemojte brzati. Ova druga fotografija ima puno većih tehničkih problema i pitanje je da li bi je trebalo uopće isporučiti kao dio nekog profesionalnog rada. Volio bih da se vratite na prijašnji odabir i pokušate mi odgovoriti na pitanje.
Kate Ševo:
Moze, u redu. Odabrala sam bas tu fotografiju jer mladenkin brat nije prestajao plakati tijekom mise pa me se to jako dojmilo.
Imam i par drugih slicnih fotografija koje prikazuju emocije pa mogu pokusati i s njima.
Sto se tice druge fotografije tehnicki "problemi" su namjerni i ciljani
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju