Doniraj! ♥︎

Puno je potreba i potrebitih, a naše društvo nema dovoljno adekvatnih odgovora na te potrebe. Školstvo nije iznimka, dapače, zbog specifične društvene uloge, puno je ranjivije, a nedovoljno u žarištu općeg društvenog interesa. To se odražava na stanje materijalne opremljenosti naših škola, posebno strukovnih. Fotografsko zanimanje je, gledajući ga kroz prizmu materijalno tehničkih uvjeta, vrlo zahtjevno, a dobro opremljen školski praktikum (digitalni i analogni fotografski laboratorij, fotografski atelier) je naša želja. Svjesni smo ograničenosti sredstava koja država ulaže u poboljšanje ovih uvjeta, pa vas, dobri ljudi, molimo da bilo kakav komad fotografske opreme kojeg više ne koristite i beskorisno vam leži na dnu ormara, donirate nama u Obrtničkoj školi. Mi ćemo ga, zasigurno, smisleno upotrijebiti.

Hvala svim donatorima, koje navodim abecednim redom, kao i popis donirane opreme od 2001. godine:


Bebić Olga

    3 aparata za povećavanje, objektivi za fotoaparat, adapteri i telekonverteri, video kamera, c/b filmovi, c/b fotopapir i

    kemikalije


Čorić Jasmin

    stolni kolor procesor, kolor filmovi


Galešić (djevojačko: Erceg) Marina

    aparat za povećavanje, doza za razvijanje filma


Ištuk Luka

    kompaktni digitalni fotoaparat s daljinskom kontrolom i fotografskom torbom, blic, tuševi i pinel za retuš pozitiva


Kranjac Anica

    studijski blic s kišobranom, stativ


Nikolla Danijela

    aparat za povećavanje s kolor glavom


Radošević Stipe

    analogni SLR fotoaparat s objektivom, digitalni SLR fotoaparat s objektivom, motorom i filtrom, fotografski ruksak


Russo Nenad

    aparat za povećavanje

Želite li donirati bilo kakav komad fotografske opreme, potrošnog materijala ili bilo čega što bi nam koristilo u nastavi, molim vas da popunite obrazac. Po zavržetku kliknite: “Pošalji”. Javit ću vam se  u roku par sati.


Joško Ćurković. prof.